güncel airdroplar 2021

Güncel Airdrop Listesi – Airdrop Nedir?

Yeni bir kripto para çıkartan firma ve borsaların ücretsiz bir şekilde kripto para dağıtmasına airdrop denir. 2021 güncel airdrop listesi içinde bu firmaları bulabilirsiniz. Airdrop yapılmasının arkasındaki asıl amaç yeni çıkan kripto para biriminin tanıtımını yapmak ve dağıtarak piyasa oluşturmaktır. Genelde bu paralardan kazanabilmek için basit bir üye kaydı yapılması kafidir.

En İyi Bitcoin Borsaları

Yeni çıkan kripto para biriminin kullandığı teknoloji, altyapı ve reklam kampanyası ne kadar başarılıysa piyasa değeri de o kadar yüksek olur. Kimi airdroplar için sadece üye olmanız yeterli olduğu gibi, kimilerinde de sosyal medya paylaşımı, çekiliş ve arkadaş daveti gibi ön koşullar bulunabilir. Bir kaç cümle ile Airdrop mevzusunu detaylıca açıklamaya çalıştım. Eğer genel bilgilere hakimseniz direkt aşağıda incelediğimiz 2021 güncel airdrop listesi bölümüne geçebilirsiniz.

2021 Güncel Airdrop Listesi

güncel airdroplar 2021

Öncelikle belirtmeliyim ki bu yazıyı haftalık olarak update ediyorum. Paylaşmış olduğum 2021 güncel airdrop listesi sadece en güvenilir ve en kaliteli firmaların airdroplarını içermekte. Aralarından sadece aklınıza yatanlara kayıt olabileceğiniz gibi hepsine birden de kayıt olabilirsiniz. Şansınız bol olsun diyorum ve listeyi başlatıyorum.

1. Lunar Crush Airdrop

lunarcrush airdrop

2021 airdrop listesinin başında lunar crush var. Bu site eskiden kripto paralar hakkında veriler sunuyordu. Yakın bir zamanda ise kendi para birimi olan lunr coin piyasaya sürüldü. Bu coin arz halinde değil de üyelere özel görev yap kazan şeklinde ortaya çıktı. Yani üye olup belirli görevleri tamamlayarak lunr airdrop kazanabilirsiniz.

Lunar crush para birimi lunr şu an için 12$ değerinde. O yüzden şimdilik ilk sırada bu airdrop var. Buradan lunar crush sitesine üye olarak ödülleri toplamaya başlayabilirsiniz. Bol kazançlar diliyorum. Ancak yalnızca lunr ile yetinmeyin ve diğer airdrop kampanyalarına da katılın. Özellikle Coinbase ve Revuto olanlar güzel kazandırıyor.

2. Revuto Token Airdrop

revuto airdrop nasıl alınır

Revuto token airdrop nedir? Revuto airdrop nasıl alınır? Yeni çıkan Revuto, kullanıcılarına ucuza Netflix, Microsoft, Amazon ve HBO gibi ücretli üyelikleri almalarında bir aracı olur. Ödemeleri kripto para ile yaparsınız. Hem de normal fiyatından çok daha düşük bir şekilde. Cardano tabanlı olan Revuto token elde etmek ise oldukça kolay. Bir kaç kolay adımı uyguladıktan sonra anında 10 adet Revuto airdrop kazanabilirsiniz. Kaç adet Revuto token olacak? Token Revuto yalnızca 280 milyon adet basılmış. Bu sayı diğer kripto paralara nazaran bir hayli düşük. Yani bir token kısaca 1 dolar ile 100 dolar arasında fiyat alabilir. Her şey piyasanın nasıl reaksiyon göstereceğine bağlı. Ben de bu yüzden hemen kayıt oldum ve 10 adet Revuto airdrop kazanmaya hak kazandım.

Revuto token kazanmak için yapmanız gereken tek şey siteye girip üye olmak. Yok efendim paylaşım yap, yok efendim para yatır gibi ekstradan bir talepte bulunmuyorlar. Mail adresiniz ile üye oluyorsunuz ve 10 Revuto Token kazanıyorsunuz. İşte bu benim en sevdiğim airdrop cinsi.

Revuto coin üzerine yapacağım yorum bu kadardı. Çok kolay olduğu için hepinizi bu airdrop dağıtımına katılmaya davet ediyorum. Revuto token satış fiyatı ise şimdi belirlenmedi. Airdrop aldığım gibi Revuto ön satış olayından da bir 10 dolarlık alım yapacağım. Umarım çıkış yapınca değerlenir ve güzel paralar kazanırız. Hele bir de Binance gibi büyük bir borsada listelenirse!

3. Binance – Coinmarketcap

coinmarketcap kazan

Kripto para fiyatlarını takip edebileceğiniz bir numaralı bilgi ve analiz sitesi Coinmarketcap. Bütün coinler hakkında kapsamlı bilgi barındıran bu site çok önemli. Üstelik anlık fiyat göstergesi de cabası. Burada istediğiniz coinleri listeye alabilir ve güncel bir şekilde takip edebilirsiniz. En önemli husus da bu kadar büyüdükten sonra Binance borsası tarafından satın alınmış olması. Yani güvenilirliği tartışılmaz seviyede. Bizi ilgilendiren konu ise Coinmarketcap sitesinin yapmış olduğu airdroplar.

Coinmarketcap airdrop kazanmak için ilk önce coinmarketcap hesabı açmalısınız. Arından bir adet de binance hesabı açmalısınız ki buradan kazandığınız airdroplar Binance bakiyenize aktarılsın. Mümkünse iki hesabı da aynı mail adresi ile açın ki kafa karışıklıkları minimuma insin.

Şimdi iki siteye de üye olduğunuza göre airdrop kazanmaya geçelim. Coinmarketcap üst menülerinde learn (öğren) sekmesinden earn (kazan) bölümüne girmelisiniz. İngilizcesi olmayanlar üzülmesin çünkü sitenin Türkçe desteği de mevcut. Öğren ve kazan bölümüne geldiğinizde güncel olarak airdrop yapılan coinler önünüzde listelenecek. Burada yapmanız gereken bu coinlerin sizler için hazırlamış olduğu tanıtım ve eğitim videolarını izlemek. Coin hakkında her şeyi öğrendikten sonra quiz bölümüne gelerek kısaca öğrendiğiniz soruların cevaplarını yanıtlamanız gerekiyor. Ardından da kampanya bittiği zaman Binance hesabınıza airdroplar yatacak. Tabi soruları doğru cevapladıysanız. Eğer cevaplarken sorun yaşarsanız soruyu kopyalayıp google arama motoruna yapıştırın. Bütün cevapları paylaşan siteler bolca var.

Coinmarketcap airdroplar:

  • Nervos Network – CKB
  • 1inch – 1INCH
  • The Graph – GRT
  • The Sandbox – SAND
  • Orchid – OXT
  • Helium – HNT
  • Terra – LUNA
  • Kava.io – KAVA
  • Band Protocol – BAND

4. Coinbase – Güncel Airdrop Listesi 2021

coinbase kripto kazan

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan coinbase, şu anda aktif olarak 6 tane altcoin airdrop kampanyasını yürütmekte. Bu tarz borsaların düzenlediği airdroplar en kolay olanlardır çünkü ekstradan cüzdan oluşturmanıza ve bir borsaya kayıt olmanıza gerek olmaz, direkt kendi içerisinde tek hesapta sizin kripto paralarınızı biriktirir.

Coinbase aracılığıyla katılabileceğiniz güncel airdroplar ise şunlar; Orchid OXT airdrop, tezos xtz airdrop, dai airdrop, eos airdrop, stellar lumens xlm airdrop ve Basit Attention Token BAT airdrop olarak sıralanmıştır. Coinbase üzerinden airdrop kazanmak için ilk yapmanız gerek coinbase’e üye olmak. Üye olup airdrop etkinliğine katıldıktan sonra her airdrop’un 1 ve 2 dakika süreli tanıtım videosunu izliyorsunuz ve bu tanıtımı izlediğinizi tasdiklemek için basit 1-2 quiz sorusu cevaplıyorsunuz. Daha sonra kazandığınız coinleri Coinbase borsasında değerlendire bileceğiniz gibi çekim de yapabilirsiniz. Yani kazanmış olduğunuz coin ile ne yapacağınız tamamen size kalmış.

5. NFTsea

Biliyorsunuz Opensea sitesi NFT satışında bir numara. Şimdi de ona rakip olarak NFTsea çıkacak. Çıktığı gibi de yeni katılanlara ücretsiz kendi para biriminden hediye edecek. Bu airdrop güzel para getirebilir, denemeye değer. Nftsea airdrop linki için tıklayın.

6. Earnathon

earnathon airdrop

Earnathon kendi kripto parasına sahip olan bir coin eğitim sitesidir. Buradan güzel airdrop paralar kazanmak mümkün. Şu anda içerisinde dört adet video ve dört adet quiz mevcut. Her bir quiz 5$ değerinde ENA yani Earnathon coin kazandırıyor. Quizlerin tamamını bitirerek 20$ kazanabilirsiniz. Kendi paraları olan ENA token 2021 yılında borsalarda listelenecek ve paranızı çekebileceksiniz.

Şimdilik ENA token kazana durun. Yakında Earnathon pek çok yeni koin hakkında quizler de sunacak. Anlaşmalar devam ediyor. Yakında gelecek diğer coin airdrop listeleri ise sitede mevcut.

Earnathon gelecek airdrop listesi:

  • Celo
  • Bantu
  • Abit Network
  • ChainLink
  • Binance Smart Chain

7. Ecoinofficial – Ecoin Airdrop

ecoin airdrop kazan

30 gün içerisinde elde ettiği 2 milyon üzerinde kullanıcı sayısıyla birlikte en hızlı büyüyen kripto para borsası olarak start-up rekoru kıran Ecoin nedir ne değildir birazcık açalım. Ecoin airdrop sayesinde her yeni üye olan kullanıcı üç buçuk dolar değerinde 600 Ecoin kazanıyor. Doların bu kadar yükseldiği bu günlerde hiç de azımsanmayacak bir para.

Bedava kripto paraya kim hayır der? Ayrıca üye olduktan sonra arkadaşlarınızı davet ederseniz, davet başına yine ekstradan 600 Ecoin kazanabilirsiniz. Bu kadar hızlı büyümesinin sebeplerinden birisi de demin bahsettiğim üyelik ve davetiye ödülleri. Bizzat kullandığım güvenilir airdrop şansı Ecoin listemizde 4. sırada yerini alıyor.

8. Felixo – Airdrop Kazandıran Türk Borsa

felixo airdrop

Epeydir hizmet veren Felixo, Türkiye merkezli bir kripto para borsasıdır. İçinde bitcoin, ethereum, ripple ve stellar gibi en büyük kripto paralar işlem görüyor. Ama asıl bizi ilgilendiren kripto para Felixo sitesinin sahibi olduğu FLX yani Felixo coin. Felixo airdrop sistemi o kadar eğlenceli ki elinizi sallasanız Felixo coin kazanıyorsunuz. Sms onayı 500 Felixo coin, doküman onayı 1500 Felixo coin, arkadaş daveti 250 Felixo coin, sosyal medya takipleri ve beğenileri 100 – 200 arası Felixo coin kazandırıyor.

Felixo Türkçe olması ve gerektiğinde Türkçe destek imkanı sayesinde en etkili airdrop listesi içinde yerini alıyor. Şimdilik kapanışı Felixo ile yapıyorum ama merak etmeyin, yeni ve kazandıran airdrop şansları ortaya çıktığı vakit bu listeyi güncelleyerek sizlerle paylaşacağım. Bu sırada yorumlarınızı paylaşmanız bizi fazlasıyla memnun edecektir. Hepinize bol kazançlar!

Airdrop Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Airdrop SSO yani sıkça sorulan soruları sizler için teker teker cevapladım.

Airdrop ve Bounty Ne İşe Yarar?

airdrop bounty

Yeni kripto para çıkartan firmalar kendi paralarını tanıtmak için bir kısmını dağıtma yoluna gidiyorlar. Hem piyasaya girmeden önce on binlerce kişiye coinlerini tanıtmış oluyorlar, hem de kendi coinlerinin alım satım piyasasını canlandırmış oluyorlar. Yani bounty ve airdrop için iki tarafında kazandığı bir pazarlama stratejisi diyebiliriz.

Şirketler para birimleri yeterli tanınırlığa ulaşıldıktan sonra Airdrop yapmayı sonlandırırlar. Yani airdrop bir bakıma ilk gelenin kaptığı bir ödüldür. Bu nedenle airdrop peşinde olanlar gündemi takip etmeli ve elini çabuk tutmalı. Ben size bu hususta yardımcı olacağım. O yüzden bu sayfayı yer imlerinize ekleyin ve güncellemelerimi takip edin.

Kripto Coin Airdrop Nedir?

coin airdrop nedir

Sadece üye olarak para kazanılan sisteme Airdrop, çeşitli görevler tamamlayarak para kazanılan sisteme de bounty denir. Bounty sistemi sosyal medyada takip etme, paylaşım yapma, arkadaş daveti ve telegram grubuna katılma gibi ufak görevleri tamamladıktan sonra kripto para kazandırır. Güncel bountyler, airdroplara nazaran daha zahmetli olsalar da kazançları daha yüksektir.

Bu görevlerin tek amacı piyasaya yeni sürülen kripto para biriminin tanınırlığını arttırmak ve reklamını yapmak. Ben ise airdrop veya bounty fark etmeksizin bütün kripto para dağıtan sistemlerle ilgileniyorum. Tabi ki herhangi bir para yatırmamak kaydı ile. Çünkü bu işi geleceği belirsiz bir kripto para birimine yatırım yapmak için değil para kazanmak için yapıyoruz. Şu kadar yatırım yapın şu kadar airdrop kazanın diyen yeni kripto paraları direkt es geçiyorum. Gereksiz riske gerek yok biz kazancımıza bakalım.

Airdrop Nasıl Alınır?

airdrop nasıl kazanılır

Airdrop gerçekleştiği sırada yeni çıkan kripto para biriminin gerçek bir değeri olmayabilir. Kazandığınız yeni coin, kripto para borsaları içinde işlem görene kadar beklemeniz ve ondan sonra satmanız gerekiyor. Borsaya katıldıktan sonra borsa üzerinden farklı kripto para birimleri ile değiştirebilir, fiyatı yükselmesi için bekleyebilir veya direkt banka hesabınıza çekim yapabileceksiniz yani tamamen size kalmış.

Hesabınıza airdrop coinler yatar yatmaz bozdurabilirsiniz evet. Ancak borsaya yeni düşen coinler bir hafta veya bir aylık süreçte oldukça yükselebilirler. Çünkü yeni coinler yatırımcıda merak yaratır. Ben aldığım coini bir süre tutup değerlenmesini bekliyorum. Ama bu tamamen sizin tercihiniz. Aceleniz varsa veya fiyatının düşeceğini düşünüyorsanız direkt çekebilirsiniz.

Yeni çıkacak kripto paralar borsada işlem görene kadar para yatırmanızı ve yatırım yapmanızı önermiyorum. Hedef sadece bedava kripto paralar olmalı.

İşte 2021 airdrop toplama yöntemi bu şekildeydi arkadaşlar. Şimdiden hepinize bol kazançlar diliyorum. Hoşça kalın.

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir